aurora data recovery
Vi räddar din data
  

aurora data recovery
+46-8-792 22 40
  

Rädda Hårddisk Data

Rädda Hårddisk & Återvinner Data

Stockholm Göteborg Malmö och resten av Europa !


Rädda din Hårddisk hos Aurora Data Recovery
- Över 33 års erfarenhet av dataräddningFel på en hårddisk kan vara katastrofal eller öka gradvis. Den förra presenteras typiskt som en enhet som inte längre kan detekteras av CMOS-inställningen, eller som inte klarar uppstart av datorn så att operativsystemet aldrig läser in. Gradvis hårddiskfel kan vara svårare att diagnostisera, eftersom dess symtom, såsom skadad data och sakta ner datorn (orsakad av gradvis felaktiga områden på hårddisken som kräver upprepade läs försök före lyckad åtkomst) kan orsakas av enheten närmar sig dess förutsagda livstid.

Ett ökande antal dåliga sektorer kan vara ett tecken på en felaktig hårddisk. Eftersom hårddisken automatiskt lägger till dem i sitt eget tillväxtdefaltabell (G-listan) kan de inte bli synliga för äldre verktyg som ScanDisk om inte verktyget kan fånga dem innan hårddiskens felhanteringssystem gör det. De backup sektorer som hålls i reserven för det interna hårddiskfelhanteringssystemet kan också nå sin övre gräns. Ett cykliskt repetitivt mönster av sökaktivitet som snabb eller långsammare sök-till-slut-ljud (click of death) är ett tydligt tecken på problem med hårddisken.

Rädda din Hårddisk hos Aurora Data Recovery
- Över 33 års erfarenhet av dataräddning


Aurora, med egna laboratorier i Stockholm, kan i de flesta fall rädda förlorad data, även från en skadad hårddisk


Rädda din hårddisk hos Aurora?


trasig hårddisk recovery hos Aurora data recovery

Aurora är ett känt företag inom data recovery med gedigen kunskap och erfarenhet av att Rädda en Hårddisk. Aurora har mycket avancerade laboratorielokaler för datarekonstruktion och räddning av HDD data.
Dessa inkluderar klass-100 renrum. Nyfiken?
| se här! | Auroras data recovery team är högutbildade experter på att rädda hårddiskar och anlitas dagligen av många välkända företag i Sverige och övriga Europa.

Vem kan rädda en hårddisk?


hårddisk räddning hos Aurora data recovery


Aurora är bemannat 7 dagar i veckan och kan erbjuda företag och myndigheter assistans med att rädda hårddisk data mellan 09:00 - 23:00, varje dag, året runt.
Aurora hjälper även privatpersoner, vardagar mellan 09:00 och 17:00. Varje dag hämtar vårat bud skadade hårddiskar från företag i Stockholmsregionen.

Remember: If we can't recover your hard drive data – Its unlikely that anyone can!


Auroras Data Recovery experter räddar hårddiskar dagligen!
IBM, Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Lenovo, LaCie och Maxtor kraschade mac-hårddiskar.
Hämtning i Malmö Göteborg Stockholm